Så här röstar du !!!


Varje vecka så kommer du att kunna rösta på 10 stycken svenska låtar som är populära just nu och på svenska topplistor, försäljningslistor eller vad som gått på TV alt. spelas på radion. Till detta läggs lite bubblare som ska få chansen att höras och synas i ett listsammanhang. Listan kommer att innehålla endast svenska låtar. För att ge de svenska låtarna lite mer utrymme att synas.

Varje vecka testas tre stycken utmanare som ska försöka att ta sig in på listan och peta bort någon eller några som redan ligger där. Låtar med rasistiskt budskap, fotbollsklubbslåtar, hockeylagslåtar samt reklamjinglar testas inte till listan. I övrigt testar vi pop, rock, rockabilly, dansband, visor, instrumentalmusik, hårdrock, hip-hop, jazz, blues med mera.

En låt får ligga hur länge som helst på listan. Det finns direkt regel om hur länge en låt får ligga, låtarna ligger kvar så länge som den får röster. Så om du vill att just din favorit låt ska vara kvar på listan så se till att rösta på den.


Så här röstar!!! 

Du röstar på 3 utav dina favoritlåtar som ligger på listan. 
Du sätter betyg på de tre låtar med att ange:

5 poäng för den låten du gillar mest 
3 poäng för den du näst gillar 
1 poäng för den du gillar minst av det tre låtar du valt. 

Du mailar in din tre låtar med poängen till mig på 
svenskatopplistan@gmail.com

Varje fredag så kommer det att presenteras en ny lista med 3 nya utmanare, så du har till och med på onsdagen samma vecka på dig att rösta på listan. Du kan endast rösta en gång per mail och vecka. 
Om du tycker om att någon ny svensk låt som bör testas, maila mig lite information om låten och vem som har gjort låten. Om var man kan hitta låten. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar